SPÁJZ SPARHELT SZAPPAN KAPCSOLAT facebook

sparhelt

  • Kovászos házikenyér
  • Kovászos mazsolás kalács
  • Barna kenyér
  • Áfonyás túrótorta
  • Palacsinta rizslisztből
  • Spenótos palacsinta
  • Zabos-diós keksz
  • Karácsonyi tallér
  • Túró-rudi
  • Meggyes piskóta
  • Szilvaszósz
  • Lisztmentes répatorta
  • Müzliszelet
  • Körözött
  • Vega Lasagne
  • Tojáskrém

  • Albert-kekszes süti
  • Pávaszem süti
  • Almáspite
  • Gluténmentes Almáspite
  • Mézeskalács
  • Zserbó
  • Mandulás keksz
  • Keksztekercs
  • Bejgli
  • Hókifli
  • Sajttorta Vivitől
  • Csokitorta
  • Almatorta
  • Vajas kifli
  • Répatorta
  • Joghurt torta
  • Szilváslepény
  • Flódni
  • Eper parfé

  • Sajt
  • Joghurt-kefir
  • Gabonatej

  • Tojáslikőr

Eper parfé

Hozzávalók:
  • 650 gr eper
  • 200 gr virágméz
  • 6 dl habtejszín
  • 3 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
Az epret a mézzel leturmixolom, a tejszínt a vaníliás cukorral habbá verem. Az egészet összekeverem és lefagyasztom. Fogyasztás előtt 1 órával érdemes áttenni a hűtőbe.
 
eperparfé1
 
eperparfé2